Rezidenza Dutzu

Despre noi

RESIDENZA DUTZU**** este prin design, concept, dotari unicul BOUTIQUE HOTEL din zona Braila-Galati. Ne aflam in plin centru istoric al orasului, langa Gradina Publica si suntem inconjurati de principalele obiective turistice din Braila. Terasa pensiunii este o minigradina botanica cu sute de plante, flori rare si cei mai frumosi trandafiri. E o senzatie unica sa-ti iei micul dejun intr-un ROZARIUM unde predomina trandafirii englezesti DAVID AUSTIN si sa ai un superb fond muzical oferit de cele cateva zeci de vrabiute care isi impart cu noi dreptul de proprietate asupra gradinii.


Ne aflam in plin centru istoric intr-o zona extrem de linistita, cu case de patrimoniu , langa Gradina Publica (Mare) si suntem inconjurati de principalele atractii turistice din Braila. Suntem vecini cu Mitropolia Lipoveneasca (monument sec XIX), la 3-5 minute de mers pe jos pana la Teatrul Maria Filotti, Muzeul de istorie, Biserica Greaca, Piata Traian.

rezervare hotel dutzu braila

Residenza Dutzu Boutique

Organizam pe durata intregului an nunti, botezuri receptii, cocktailuri, dar si conferinte si intalniri de afaceri la cel mai inalt nivel.
Restaurantul nostru este o locatie selectata prin ambianta, dispune de o capacitate 35 locuri si o terasa generoasa cu o capacitate de 25 locuri unde poti savura delicioasele preparate cu specific romanesc

Va asiguram ca echipa noastra va va oferi tot sprijinul pentru organizarea unui eveniment de succes.

Contacteaza-ne